Kontakta oss här så berättar vi gärna mer.

Hammerglass - Aldrig mer en krossad ruta!

Evglas installerar Hammerglass - den okrossbara rutan. Hammerglass erbjuder okrossbara fönsterlösningar till alla som vill skydda sig mot glaskross och inbrott. Det helt unika ytskiktet som alla Hammerglassrutor är belagda med ger glasen ett utomordentligt repskydd, samt ett 100%-igt UV-skydd.

Evglas installerar Hammerglass i sydvästra delen av Småland, vilket innefattar Vaggeryd, Värnamo, Gnosjö och Gislaveds kommuner samt delar av Ljungby och Hylte kommuner. 

 

Se filmen om Hammerglass

Se filmklippet som visar Hammerglass unika okrossbara egenskaper. (Filmklippet öppnas i ett eget fönster)

Klicka här för att se filmen om Hammerglass!

 

Hammerglass produkter

Hammerglass Isoler
2-eller 3 glasfönster med okrossbar ytterruta.
 Ladda ner pdf-faktablad Hammerglass Isoler

Hammerglass Tillägg
Profilsystem för tilläggsmontage av okrossbart glas.
 Ladda ner pdf-faktablad Hammerglass Tillägg

Hammerglass Enkel
För omglasning eller tilläggsglasning med okrossbart glas. Även för vägar, broar etc
 Ladda ner pdf-faktablad Hammerglass Enkel

 

Om Hammerglass

Hammerglass är den nya generationens okrossbara polykarbonatfönster. Dessutom är Hammerglass ett helt system av lösningar för nybyggnation, om- och tilläggsglasning med okrossbart glas. Med Hammerglass ökar inbrottsskyddet högst betydligt genom att förstärka de flesta fastigheters svagaste punkt: fönsterrutorna. Dessutom står Hammerglass emot även mycket enträgna vandaliseringsförsök.

Tack vare ett specialutvecklat ytskikt i extremt hård kiseloxid är Hammerglass nästintill lika reptåligt som glas. T ex kan klotter avlägsnas med lösningsmedel. Ytskiktet har också löst det enda egentliga problemet med den första generationen polykarbonatglas: att glaset grumlas över tiden. Den första Hammerglasrutan monterades 1993, och den är fortfarande lika klar. Och okrossad....

Läs mer om Hammerglass på www.hammerglass.se